Ford viser første glimt af den helt nye crossover Puma

04-04-2019

Ford viser det første glimt af den nye Ford Puma – en SUV-inspireret crossover, der kombinerer enestående design, klasseledende bagagerumsplads og 48-volts mild hybridteknologi.

Puma vil blive produceret i Fords fabrik i Craoiva i Rumænien, som der er blevet investeret næsten halvanden milliard euro i siden 2008.

“Vi glæder os til at introducere Ford Puma for hele Europa. Hvis man vil have en bil, der både kan skabe opmærksomhed fredag aften og rumme al bagage uden problemer lørdag eftermiddag, er Puma svaret,” forklarer Stuart Rowley, præsident hos Ford Europa. ”Vi har arbejdet på højtryk for at tilbyde både stor alsidighed og fremsynet design, så vores kunder kan køre den smukkeste bil, de nogensinde har haft.”

Det første billede af den nye Ford Puma afslører mærkbare designdetaljer som løftede forlygter og et forførende, aerodynamisk snit på et kompakt og SUV-inspireret karosseri, der både giver fuldt overblik og klasseledende bagagerumsplads på intet mindre end 456 liter.

Pumas brændstoføkonomi er optimeret med mild hybridteknologi (mHEV), der i kombination med Fords EcoBoost-benzinmotor yder en kraftig og responsiv performance med op til 155 hk. Hybridsystemets startgenerator indsamler og opbevarer energi ved opbremsning til at oplade det luftkølede 48-volts litium-ion-batteri.

Startgeneratoren fungerer også som motor, der udnytter den indsamlede bremseenergi til at hjælpe med drejningsmomentet for yderligere brændstofbesparelse og stærkere ydelse.

Den nye Ford Puma slutter sig til Fords udvidede serie af SUV’er og SUV-inspirerede crossover-modeller i Europa, der tæller Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge og den kommende Explorer plug-in-Hybrid, som netop er blevet afsløret ved Fords Go Further-event for 2019.

Fords SUV’er udgør mere end en femtedel af Fords samlede europæiske salg, som i 2018 steg med mere end 19 procent sammenlignet med året før.

Den nye Ford Puma forventes lanceret i Danmark slutningen af 2019.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S