Ford sætter strøm til varebiler i 2023

29-04-2021

Der er noget at glæde sig til, hvis man kører i varebil. I midten af 2023 kommer Fords elektrificering til at omfatte endnu flere biler, når Transit Custom-serien bliver tilgængelig som både fuld elektrisk og plug-in hybrid.


Serien, der omfatter både Transit Custom og Tourneo Custom, kommer også som en mild hybrid og med konventionelle motorer. Det bliver med andre ord det mest omfattende udvalg af Transit Custom nogensinde.


- Næste generation af Transit Custom, der inkluderer fuld elektrisk og plug-in hybrid, vil styrke Fords position som Europas største på varebiler. Transit Custom er en af vores vigtigste varebiler, og elektrificeringen af denne er særlig vigtig for Ford Europa for at sikre en bæredygtig og rentabel drift, siger øverste chef i Ford Europa, Stuart Rowley.To ud af tre varebiler skal være fuldt elektriske eller plug-in hybrid i 2030

I løbet af 2024 forventes alle varebiler fra Ford at være tilgængelige som enten fuld elektrisk eller plug-in hybrid. Ved at tilbyde en ny generation af varebiler forventer Ford, at to ud af tre af varebilerne er fuldt elektriske eller plug-in hybrid, når vi rammer 2030.


Digitale tjenester skal skabe vækst for kunderne

I 2020 var Ford for sjette år i træk den bilfabrikant, der solgte flest varebiler i Europa. Den tendens fortsætter også ind i det nuværende 2021, hvilket betyder at Ford i endnu højere grad fokuserer på varebiler og nye digitale tjenester til kunderne. Den nuværende Transit Custom har 4G-forbindelse, mens yderligere forbedringer af FordPass Pro og Ford Fleet Management-software til køretøjsstyring forventes lanceret med den nye generation af varebiler i 2023.


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Transit Custom Plug-in HybridSe Ford Varebiler

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S