Over 1.000 Ford Kuga Plug-in Hybrider klar til levering inden nye afgifter

04-10-2021

### 

Opdateret pr 15-10-21: 

De 1.000 Ford Kuga Plug-in Hybrid er revet væk, og Ford Danmark må nu melde udsolgt for bestilling af nye ordrer på Kuga Plug-in Hybrid til levering inden nytår. Ford Danmark har stadig et par hundrede som lagerbiler til omgående levering, så længe lager haves. Der kan naturligvis stadig bestilles Kuga Plug-in Hybrid til levering i 2022 og til 2022 priser og afgifter. Priserne er i øjeblikket under udarbejdelse og prislisten opdateres på www.ford.dk hurtigst muligt. Alle allerede indgåede ordre på Kuga Plug-in Hybrid til dags dato forventes leveret inden årsskiftet, men for at sikre kunderne vil disse ordre blive prisbeskyttet i eventuel tilfælde af forsinket levering. 

###

Ved årsskiftet stiger afgifterne på plug-in hybrider, og det medfører også prisstigninger på den eftertragtede Ford Kuga plug-in Hybrid. Ford har sikret sig over 1.000 biler og ved bestilling inden årsskiftet fastholder Ford prisen, inden afgiftsstigningen træder i kraft.

Ford er kommet flyvende fra start på sin elektriske rejse med den populære Ford Kuga Plug-in Hybrid. I første halvår af 2021 var bilen den mest solgte personbil herhjemme, mens den i samme periode var den mest solgte plug-in hybrid i Europa.

Den fornemme præstation kan tilskrives SUV’ens elegante design, rummelige kabine, komfortable køreegenskaber, høje sikkerhedsniveau og selvfølgelig det faktum, at den med sin teknologi kan køre en lang strækning alene på strøm og fås til meget attraktive priser.

Ford fastholder priserne og er leveringsdygtige

Fra 1. januar 2022 træder en ændring i afgiften på plug-in hybrider i kraft, og det får betydning for priserne. Plug-in hybrider vil med afgiftsændringerne stige i pris, og det vil med andre ord sige, at det kan betale sig for kunderne at købe nu.

Ford har sikret sig over 1.000 Kuga Plug-in Hybrider til danskerne, og allerede nu er der biler på lager, hvilket betyder kort leveringstid og biler, der kan leveres til kunderne inden udgangen af året.

Den veludstyrede Kuga Plug-in Hybrid fås til priser fra 289.900 kr. for Trend-versionen, mens den populære ST-Line-udgave fås fra 328.500 kr. Uanset hvilken version man vælger, er udstyr som alufælge, tågeforlygter, varme i forsæder og forrude, SYNC 3-infotainmentsystem med 8” touchscreen, navigation, nøglefri start og dobbeltzone klimaanlæg, standard i Kuga Plug-in Hybrid.

Priserne på Kuga Plug-in Hybrid forventes grundet de nye afgiftsændringer at stige mellem 12.000-16.000 kroner.

Nu kører Ford Kuga Plug-in Hybrid 100 km/l

Den brændstoføkonomiske Ford Kuga Plug-in Hybrid kører nu 100 km/, og med overgangen til modelår 2022 har Ford både skruet op for den elektriske rækkevidde og endnu mere ned for CO2-udledning og forbrug for bilerne, der er produceret efter den 13. september. Tekniske ændringer og ændringer i beregningen af rækkevidde og forbrug (målt i henhold til WLTP) gør, at kunderne vil kunne køre længere på en opladning og dermed mindske deres afhængighed af fossile brændstoffer.

De nye officielle WLTP-tal for Kuga Plug-in Hybrid er med til at vise modellens meget effektive drivlinje. Den elektriske rækkevidden på en opladning er nu hele 64 kilometer, og forbruget er 100 km/l. CO2-forbruget er dermed faldet fra 32 g/km til bare 22 g/km.Eksisterende kunder har allerede - ligesom flere motorjournalister - rapporteret om længere elektrisk rækkevidde end WLTP-beregningen oplyser, og den nye WLTP-beregning vil afspejle dette. Den elektriske rækkevidde afhænger naturligvis stadig af køreforhold, førerens kørestil og tilvalg af ekstraudstyr.

At rækkevidden nu er endnu længere end tidligere kommer de mange kunder til glæde, der i forvejen har taget den brændstoføkonomiske bil til sig. Anonymiserede tal fra Ford Kuga Plug-in Hybrid-kunderne i Europa, viser at kunderne i høj grad fravælger brugen af benzin og i stedet benytter sig af muligheden for at oplade deres biler og køre på ren el. Faktisk har 49 procent af kundernes samlede antal tilbagelagte kilometer i år været på strøm. Det er vel at mærke strøm fra en ekstern kilde - altså når bilen tilkobles en ladestander. Dermed er den strøm der automatisk skabes ved hjælp af regenerativ opladning under kørsel ikke medregnet i undersøgelsen.

Ford i Danmark har sikret sig levering af over 1.000 Kuga Plug-in Hybrider, hvilket betyder masser af lagerbiler hos de danske Ford-forhandlere og hurtig levering til kunderne – i nogle tilfælde fra dag til dag. Du kan også stadig vælge at specificere din Kuga og bestille den til levering inden 1/1 2022.

Byg din egen Ford Kuga Plug-In Hybrid her.

Eller kig forbi os her

Og læs mere om Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Kuga PHEV


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S