Ford Transit Custom belønnes med guld i sikkerhed af Euro NCAP

01-11-2021

Den uafhængige crash-test-myndighed, Euro NCAP, har testet Ford Transit Custom og belønner nu varebilen med den højest mulige anerkendelse – guld i sikkerhed. Ford kan dermed prale af at være de eneste, der har mere end én varebil i den flotte guld-kategori. Ford er derudover også den eneste varebilsproducent, der opnår guld med både 1- og 2-tons varebiler. Sidste år fik den store 2-tons Transit samme flotte anerkendelse med guld, der er den højest opnåelige anerkendelse.

Guldprisen, som Transit Custom modtager, kommer som følge af en forbedret sikkerhed på den meget populære varebil – blandt andet introduktionen af selealarm, som blev standard tidligere i år.

- Chaufførers sikkerhed er en topprioritet for os og vores kunder, så vi designer vores varebiler til at hjælpe alle virksomheder med at passe godt på deres personale og gør vores bedste for at forhindre trafikuheld på vejene. Vi er naturligvis meget glade for at se, at Euro NCAP anerkender, at Ford går forrest indenfor sikkerhed i varebilerne, udtaler Hans Schep, General Manager for Commercial Vehicles i Ford of Europe.

Varebilskunderne kan se frem til flere nye tiltag i begyndelsen af 2022, der blandt andet omfatter et nyt digitalt bakspejl, der giver et dobbelt så stort udsyn som et konventionelt bakspejl, der ofte har et mere begrænset udsyn. Det bliver derudover også muligt at få sin varebil i flotte nye farver blandt andet ”Grey Matter”.

Transit Custom Grey Matter

Ford introducerer også en ny 150 hk variant af sin 2,0 liters EcoBlue dieselmotor til Transit Custom Kombi og Tourneo Custom. Den nye motor kommer både med sekstrins manuelt gear og med automatgear.

De to modeller, Transit Custom inkl. Kombi og Tourneo Custom, er tilsammen den bedst sælgende Ford-model i Europa i år med 117.014 indregistreringer i årets første ni måneder.

Læs mere om Fords varebiler her.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S