Ford indtager 1. og 2. pladsen over mest solgte biler i Danmark i 2022

03-01-2023

Ford har fået en forrygende start på 2023 med nyheden om hele to modeller i top tre over de mest solgte biler i 2022. Fords varebil, Transit Custom, har på imponerende vis givet personbilerne baghjul og er Danmarks mest solgte bil i 2022, mens Ford Kuga følger lige efter på en flot andenplads.

For niende år i træk er Ford markedsleder på varebiler, og Ford Transit Custom har ikke bare givet de konkurrerende varebiler baghjul – også personbilerne må se sig slået af den populære varebil. Med 4.271 solgte enheder er Transit Custom Danmarks mest solgte bil i 2022 i totalmarkedet på tværs af alle segmenter. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk2.

I samme top tre over de mest solgte biler i totalmarkedet finder man Ford Kuga på en flot andenplads med hele 4.080 solgte enheder. Dermed dominerer Ford igen i år top tre over mest solgte biler – ligesom det var tilfældet året før.

Danmarks mest solgte plug-in hybrid for tredje år i træk

Ford Kuga har ikke blot placeret sig solidt på andenpladsen i totalmarkedet. Kuga er samtidig en soleklar nr. 1, når det kommer til mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Her troner Ford Kuga på førstepladsen med hele 3.356 solgte enheder som rene plug-in hybrid, med hele 2.191 enheder ned til andenpladsen (2. plads på 1.165 solgte enheder)

Det er tredje år i træk, at Ford Kuga Plug-in Hybrid kan bryste sig af den flotte titel. I den periode er der solgt knap 14.000 enheder af den populære plug-in hybrid. Markedet for plug-in hybrider, og ikke mindst elbiler, har udviklet sig med rekordfart gennem de tre år, og det samme har det stadig voksende udbud af elektrificerede biler.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel, siger Thomas Aarris, Head of Personal Vehicles.

Kuga opladning

Danmarks mest solgte bil i 2022 er en varebil

Varebiler og Ford hænger uløseligt sammen. Med 4.271 solgte enheder er Ford Transit Custom igen den ubesejrede markedsleder på varebiler i 2022. For niende år i træk har Ford solgt flest varebiler på året, men tallene adskiller sig alligevel fra tidligere år. Ford Transit Custom er ikke bare den mest solgte varebil, men den er også den mest solgte bil i Danmark på tværs af både varebiler og personbiler (inklusiv Kombi og Tourneo 1. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk2.

- Vi kunne næppe have ønsket os en bedre afslutning på 2022. Vores forhandlere og Transit Erhvervscentre har knoklet benhårdt i et år, hvor hele branchen har været udfordret. De flotte tal er et kæmpe klap på skulderen, men også en god indikation af, hvad det betyder at have det rigtige produkt i det rigtige marked, siger siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles.

Fremtiden er elektrisk

Der er ingen tvivl om, at Fords fremtid er elektrisk, og ambitionerne er da også store. Inden udgangen af 2024 forventer Ford at have lanceret ni elektriske modeller.

Allerede i år kan kunderne se frem til afsløringen af Fords næste elektriske personbil, mens varebilskunderne kan se frem til E-Transit Custom – en elektrisk udgave af den populære Transit Custom. Der er med andre ord mange gode ting i vente for Fords kunder.

Ford starter 2023 med måske Danmarks bedste leasingtilbud

Men allerede nu disker Ford op med, hvad der ligner Danmarks bedste leasingtilbud på den populære SUV med plads til hele familien, Ford Kuga Plug-in Hybrid, som du også kan høre mere om til den årlige nytårskur.

For 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse fra 3.995 kr., kan du lease den lækre familie-SUV med masser af udstyr. Du kan være ekstra godt kørende de næste 12 måneder i Kuga Plug-in Hybrid varianten ST-Line X, der ovenikøbet forkæler dig med masser af udstyr. Blandt andet B&O-lydsystem3, mørktonede ruder, LED-forlygter, elektronisk håndfri bagklap og 8” touchskærm.

Ønsker du at lease bilen i længere tid end de 12 måneder, har du også mulighed for at vælge en periode på 36 måneder til en månedlig ydelse fra 3.995 kr. og til 9.995 kr. i udbetaling. For begge tilbud er inkluderet op til 15.000 km om året.

- Vi oplever forsat mange kunder, der endnu ikke er helt trygge ved at springe direkte over i en elbil. For dem er Ford Kuga Plug-in Hybrid stadig det oplagte valg, så de kan prøve kræfter med at køre på strøm, indtil det endelige spring over i en 100 % elektrisk bil, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Kuga PHEV kørende

Læs mere om leasingtilbuddet på Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Fords forhandlere står klar til at tage imod dig allerede i dag og inviterer derudover til nytårskur i weekenden d. 7. – 8. januar. Se mere her.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 3 JANUAR 2023 14:21

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


1 Alle tal er fra bilstatistik.dk

 2 Uden medregning af busser, campere og lastbiler.

 
3BANG & OLUFSEN© 2021 og B&O© 2021. BANG & OLUFSEN™ og B&O™ er registrerede varemærker tilhørende Bang & Olufsen Group. Licenseret af Harman Becker Automotive Systems Manufacturing Kft. Alle rettigheder forbeholdes.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S