Kør elektrisk Mustang fra 4.995 kr. om måneden

13-03-2023

Det er nu, du skal slå til, hvis du endnu ikke har gjort noget ved drømmen om at køre Ford Mustang Mach-E. Ford sparker foråret i gang med et elektrisk privatleasingtilbud på den 100 % elektriske Mustang Mach-E til en månedlig ydelse fra 4.995 kr.* og en førstegangsydelse på 19.995 kr.

Det attraktive privatleasingtilbud** er netop trådt i kraft og er gældende resten af måneden. Leasingperioden løber over 36 måneder og omfatter alle Mustang Mach-E varianter. Du har derfor mulighed for at vælge den variant, der passer til netop dine behov og ønsker. Fx den baghjulstrukne Mustang Mach-E, der har en standard rækkevidde på op til 440 km (WLTP) fra 4.995 kr. om måneden ved et kørselsforbrug på 15.000 km årligt.

Hvis du har behov for endnu længere rækkevidde, sørger den populære Mustang Mach-E Premium RWD med udvidet rækkevidde for op til hele 600 km (WLTP). Ved Premium-modellen, til en månedlig ydelse fra 5.995 kr., får du ikke bare glæde af en udvidet rækkevidde, men også 19” alufælge, røde bremsekaliber, LED-forlygter og et væld af avancerede køreteknologier.

Mustang Mach-E ved vand

Det er ikke kun lækkert udstyr, du får glæde af, når du sætter dig bag rattet i Mustang Mach-E. Den elektriske bil er for eksempel tæt integreret med FordPass-appen. Med appen på telefonen, kan Fords kunder nemt holde sig opdateret om den nyeste viden om bilen. For eksempel kan kunderne tjekke alt fra bilens aktuelle ladetilstand til ruteplanlægning med indlagte ladepunkter undervejs. Det er også muligt for kunderne at forvarme bilen via appen, inden den skal ud at køre en kold vintermorgen eller at låse bilen op med telefonen uden at have den fysiske nøgle på sig.

Med Fords attraktive privatleasingstilbud er du med en førstegangsydelse på 19.995 kr. godt kørende i leasingperioden på 36 måneder. Du har mulighed for at køre op til enten 15.000 eller 20.000 km årligt. Ved et årligt kørselsforbrug på 20.000 stiger den månedlige ydelse 500 kr. per måned.Du har chancen for at benytte dig af leasingtilbuddet på den populære Mustang Mach-E resten af måneden. Læs meget mere om tilbuddet.

* Ved leasing af Ford Mustang Mach-E RWD med standard rækkevidde og et årligt kilometerforbrug på max 15.000 km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

** Privatleasingen skal ske gennem Ford Credit.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 13 MARTS 2023 13:02

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S