Fords elektriske Explorer Indiana Jones

Fords elektriske Explorer tager på eventyr med Indiana Jones

13-06-2023

Den elektriske ’Ford Explorer’ drager på sit første eventyr som partner for filmen ’Indiana Jones and the Dial of Destiny’. I en 60 sekunders reklamefilm tager Ford Explorer dig med på opdagelse – i vaskeægte Indiana Jones stil.

I slutningen af denne måned kastes verdensstjernen Harrison Ford igen på en hæsblæsende opgave, når han som så mange gange før, skal bevise sit værd i den seneste Indiana Jones film. Ford Explorer er indbegrebet af eventyr – deraf navnet. Det var derfor oplagt at indgå et reklamepartnerskab med den ultimative opdagelsesrejsende, Indiana Jones, og Disney og Lucasfilm, der står bag filmen.

Ford Explorer kørende Sicily

- Indiana Jones er den mest ikoniske amerikanske opdagelsesrejsende på det store lærred, så det lå lige til højre benet at samarbejde om hans seneste eventyr med vores egen ikoniske Ford Explorer. Ford Explorer er designet og lanceres i Europa. Den er ikke bare elektrisk, men den vil ligesom filmen sende de europæiske biografgæster på eventyr – et elektrisk et af slagsen, siger Martin Sander, Model e, Ford Europa.

’Indiana Jones and the Dial of Destiny’ er den femte og sidste del af Indiana Jones-serien med Harrison Ford i hovedrollen som Indiana Jones. Filmen har derudover også skuespillere som danske Mads Mikkelsen, Antonio Banderas og Phoebe Waller-Bridge.

Den 60 sekunders lange reklamefilm kan opleves i udvalgte europæiske lande allerede fra i dag, mens filmen kan opleves i biograferne fra d. 28. juni.

Her kan du selv opleve reklamefilmen:

Senere i år tager Ford Explorer på jordomrejse, når eventyrer og rejse-influencer Lexie Alford, også kendt som Lexie Limitless, sætter sig bag rattet og oplever verden. Læs mere om det kommende eventyr.

Reserver din egen Ford Explorer

Uanset om du er til eventyr eller bykørsel, så egner den nye Ford Explorer sig til det meste. Den mellemstore SUV er tilgængelig i to varianter, der begge har masser af fede features. For eksempel en 15” justerbar touchskærm, et fleksibelt bagagerum på cirka 450 liter og en 17 liter stor MegaConsole mellem forsæderne. Reserver din egen Explorer her

Ford Explorer kørende fra siden

Du kan nu reservere din egen Ford Explorer, der leveres til Fords europæiske kunder til næste år.

Læs mere om Ford Explorer.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 13 JUNI 2023 10:24

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S