Ny og vild Mustang GT4 afsløret

Ny og vild Mustang GT4 afsløret

28-06-2023

Ford er nu klar med endnu en hæsblæsende nyhed indenfor motorsportsverdenen – en ny og vild Mustang GT4. Nyheden om endnu en racerbil med det ikoniske Mustang-emblem, følger i slipstrømmen på den seneste nyhed om Mustang GT3, der opstiller i næste års Le Mans. 

Mustang GT4 racerbil

Ford Performance præsenterer nu endnu en hidsig racerbil med den nye Mustang GT4, der i disse dage debuterer på SRO 24 Hours of Spa på den legendariske Spa-Francorchamps racerbane i det østlige Belgien. Bilen er udviklet af Ford Performance og bygget i samarbejde med Mulimatic, og den er ligesom Mustang GT3 baseret på den helt nye 2024 Mustang Dark Horse. 

Mustang GT4

- Mustang GT4 er en afgørende del af vores line up indenfor motorsport. Mustang GT4 befinder sig mellem Mustang GT3 og den kommende Mustang Dark Horse R, og med tilføjelsen af denne model, sørger vi for at levere udfordring indenfor alle niveauer af motorsport. Den nye Mustang GT4 er baseret på den syvende generation af den nye Dark Horse-model, og vi står stærkere end nogensinde og er klar til at udfordre vores konkurrenter indenfor motorsport på globalt plan, siger Mark Rushbrook, Global Director, Ford Performance Motorsports.

Oplev den hidsige Mustang GT4:

Med den nye Mustang GT4 forlænger Ford Performance sit nuværende partnerskab med Multimatic, der vil stå bag produktionen af racerbilen. Bilens V8-motor er udviklet af Ford Performance selv og vil blive produceret af Ford i Dearborn, Michigan. 

Mustang GT4 interiør

- Vi er stolte af at arbejde tæt sammen med så mange gode partnere om vores racing modeller. Det er samtidig også en helt særlig følelse, at vi kan udføre alt motorarbejde på Mustang GT4 selv. Vi har et fantastisk hold, og jeg er spændt på at vise verdens Mustang-fans den nye Mustang GT4 på banen, siger Christian Hertrich, Motorsport Powertrain Manager, Ford Performance.

Læs mere om Ford Mustang GT4.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 28 JUNI 2023 14:00

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S