Ford Kuga Plug-In Hybrid sidder tungt på førstepladsen

Ford Kuga Plug-In Hybrid sidder tungt på førstepladsen

02-01-2024
- mens Ford Transit stadig er markedsleder for 10. år i træk

Ford springer ind i 2024 med gode nyheder fra det forgangne år. For fjerde år i træk er Ford Kuga den mest solgte plug-in hybrid i Danmark med flere tusinde biler ned til feltets nummer to, mens varebilerne Ford Transit Custom og E-Transit også ligger på en flot førsteplads i deres respektive segmenter.

Danskerne er stadig vilde med Ford Kuga Plug-In Hybrid. Igen i år er den populære plug-in hybrid en soleklar nummer et på listen over de mest solgte plug-in hybrider i 2023. Det viser de nyeste tal fra bilstatistik.dk. 

Ford Kuga

Der blev solgt 4.548 enheder af den populære plug-in hybrid sidste år, hvilket er mere end 3.600 enheder ned til feltets nummer to1. Ford Kuga er ikke bare den mest solgte plug-in hybrid i 2023. Den er samtidig den tredje mest solgte bil i totalmarkedet på tværs af alle segmenter med i alt 4.678 solgte enheder1.

At Ford Kuga Plug-In Hybrid endnu en gang placerer sig i toppen af danskernes foretrukne biler, skal ses efter endnu et turbulent år i bilbranchen, hvor særligt markedet for elbiler har udviklet sig med rekordfart.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Der er ingen tvivl om, at det danske bilmarked gennemgår en kæmpe udvikling i disse år, hvor vi bevæger os væk fra de konventionelle diesel- og benzinbiler og over til de elektrificerede modeller. Her er Ford Kuga fortsat det oplagte valg for de danskere, der ønsker at blive trygge ved at køre på el, inden de tager det endelig spring over i en 100 % elektrisk bil, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Ford Kuga til opladning

Med Ford Kuga Plug-In Hybrid har du mulighed for selv at vælge, om du vil køre på benzin, strøm eller en kombination af begge. Med en elektrisk rækkevidde på op til 66 km (WLTP)2 får du både erfaring med opladning og selvfølgelig elektrisk kørsel, der ikke bare giver lydløs kørsel og et hurtigt optræk, men også en brændstoføkonomisk fordel.

- Vi kigger tilbage på et 2023, hvor markedet for elbiler har udviklet sig eksplosivt. Danskerne har virkelig fået øjnene op for fordelen ved at køre på el, og det mærker vi i høj grad, siger Frank Skjærbæk.

Du kan også køre Ford Kuga

I de kommende to weekender3 holder Fords forhandlere nytårskur med skarpe priser på flere modeller. Ønsker du at købe eller privatlease Ford Kuga Plug-In Hybrid i forbindelse med Fords nytårskur, får du den lækre SUV sammen med seks måneders ubegrænset opladning med Clever4.

Ford Kuga i garage

Ford Kuga PHEV kan blive din fra 324.600 kr.

Hør mere om tilbuddet hos din lokale forhandler, som du kan finde lige her.

Markedsleder på varebiler 10 år i træk

Ford og varebiler hænger uløseligt sammen. Med 3.109 solgte enheder er Ford Transit Custom igen-igen den ubesejrede markedsleder på varebiler i 2023 5,viser de seneste tal fra bilstatistik.dk.

- Vi er utrolig glade for, at vi formår at fastholde vores position som markedsleder. Det er en stor bedrift, som ikke var lykkes uden vores Transit Erhvervscentre, der hver dag gør et kæmpe stykke arbejde, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles.

Det er ikke kun danskerne der er vilde med kongen af varebiler. Fords nye generation af Transit Custom er også for nylig blevet hyldet med flotte priser både herhjemme, men også internationalt, hvor den vandt den prestigefyldte titel som ’International Van of The Year’.

Ford Transit Custom kørende på vej

Transit Custom er ikke den eneste af Fords varebiler, der har fundet vej til toppen af salgslisterne sidste år. Den elektriske E-Transit har også indtaget en flot førsteplads som den mest solgte elektriske varebil i 2-ton segmentet i 2023 med en markedsandel på 73,11 procent 1.

Ford E-Transit

Ford Transit Custom er også blandt de mest solgte modeller i Danmark 2023 på tværs af varebiler og personbiler. Her lyser Ford Transit Custom op som eneste varebil i totalmarkedets top 10 som Danmarks femte mest solgte bil i 20237.

Læs mere om Fords varebiler.


Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 2 JANUAR 2024 15:37

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


1 Det viser seneste tal fra bilstatisk.dk.

2 WLTP-tal viser, at Kuga Plug-in Hybrid produceret efter 16. september 2021 har en elektrisk rækkevidde på hele 66 kilometer på en opladning og forbruget er dermed 100 km/l, mens CO2-udledningen er 22-24 g/km.

3 Bemærk i den forbindelse, at alle forhandlere har åbent 6.-7. januar, mens det kun er udvalgte forhandlere, der holder åbent begge dage d. 13.-14. januar.

4 Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Vær opmærksom på, at bilen kan være vist med ekstraudstyr. Ford Kuga PHEV brændstoføkonomi: 100 km/l, CO2-udledning 22-24 g/km

Tilbuddet gælder for salgskontrakter indgået senest 29.02.2024. Priserne gælder modelår 2023.75, så længe lager haves.

Efter gratisperioden på seks måneder fortsætter dit Clever abonnement som et betalingsabonnement, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 6 mdr. er 449 kr./md. + evt. energitillæg* Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsperiode (6 mdr.): 0 kr. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. *Installation: clever.dk/installation. Ved privatleasing af Kuga PHEV får du udover de seks måneders fri opladning også en standardinstallation af Clever-ladeboks på din hjemmeadresse med i prisen. Ved køb af Kuga PHEV koster installation af standardinstallationen på hjemmeadressen fra Clever 2.499 kr. Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Krav til installation ved udskiftning: clever.dk/udskift-ladeboks

5 Varebiler i 1-tons segmentet uden medregning af busser, campere og lastbiler. Tal fra bilstatistik.dk.

Elektriske varebiler i 2-ton segmentet uden medregning af busser, campere og lastbiler. Tal fra bilstatistik.dk.

7 I totalmarkedet på tværs af personbiler, varebiler, busser, campere og lastbiler. Tal fra bilstatistik.dk.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S