Nu er den her – den helt nye Ford GT

25-01-2018

Den nye Ford GT er ikke blot skabt til at vinde Le Mans, den er også skabt til at tage alverdens gader med storm. Nu lander den første Ford GT på de danske veje – og ejermanden hedder Jason Watt.

Den nye Ford GT viste for første gang sine formidable køreegenskaber frem ved Le Mans i 2016 – præcis 50 år efter den legendariske 1-2-3-sejr. Her markerede den nye Ford GT jubilæet og tilbagevenden på racerbanen med en 1., 3., og 4.-plads. Det var et enestående comeback, der igen gav Ford GT alle bilentusiasters opmærksomhed. 

Fords hemmelige udviklingsgruppe bestående af 12 af virksomhedens bedste ingeniører og designere skabte dog ikke kun en racerbil, der kan vinde Le Mans. Udviklingsgruppen skabte en helt unik bil – en racerbil der kan vinde Le Mans og en superbil, der tager gaderne med storm. 

Superbilen med det dråbeformede karrosseri i kulfiber og den 3.5-liters EcoBoost® V6-motor med 647 hestekræfter er klar til at tage de danske gader med storm. Med et produktionstal på kun 1.000 eksemplarer af den nye Ford GT og over 6.500 ansøgere, er de udvalgte bilentusiaster gået gennem et nåleøje for at få deres drøm opfyldt.

Nu er den første Ford GT landet på dansk jord. En af de få danske bilentusiaster, der får sin drøm om den helt nye Ford GT opfyldt, er racerkører Jason Watt. Dermed er Jason ikke kun ejer af den helt nye Ford GT – han er ejer af den første, der kommer til Danmark – og Skandinavien.


Læs flere nyheder fra Ford her

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S