Ford afslører ny Ranger Wildtrak X og FordPass Connect ved Birmingham CV Show

26-04-2018

I disse dage er Ford til stede ved det årlige CV Show i Birmingham i England. Under showet præsenteres nogle af Fords nyeste modeller i varebilssegmentet. Læs om alle Fords nyheder ved showet lige her.

Ford præsenterer ved Birmingham CV Show nogle helt nye varebils-modeller. I blandt dem er den nye pålidelige Ford Ranger Wildtrak X.

Ford præsenterer også en helt ny måde hvorpå man kan interagerer med sin varebil, nemlig gennem det nye FordPass Connect. 


Pålidelig Ranger Wildtrak X

Den nye Ford Ranger Wildtrak X, der præsenteres på showet, får nye karakteristiske træk både udvendigt og indvendigt. Udvendigt fanges man hurtigt af den arrige blå farve – Performance Blue – der for første gang finder vej til en Ford Ranger. Kombineret med sorte detaljer på bilen, heriblandt grillen, tagbøjlerne, fælgene, og kofangerne, står den nye Ford Ranger Wildtrak X mere sporty end nogensinde før. 

I kabinen finder man sig hurtigt til rette i de sorte lædersæder, der er præget at en kontrastsyning i den grå farve, River Rock. Med en høj siddeposition, der giver et godt udsyn over vejen og Fords SYNC 3 infotainmentsystem er der ikke skåret ned på komfort. 

Ford Ranger Wildtrak X vil være tilgængelig i Double Cab-karrosseri med den kraftfulde 3.2 liters TDCI-motor med 200 hestekræfter, 6-trins automatgearkasse og firehjulstræk. Wildtrak X giver et brændstofforbrug på 11,3 km/l og en udledning på 231 g/km. 

Den nye Ford Ranger Wildtrak X kan bestilles fra Fords forhandlere allerede nu.


Forbundne varebiler med FordPass Connect

Som et led i strategien om at udvide den mobilbaserede tilslutning til sine modeller, præsenteres FordPass Connect på Fords første varebiler i Europa. 

Med den nye Ford Transit Connect og den nye Fiesta Van, der også præsenteres på CV Showet i Birmingham, får varebilsbrugere nu mulighed for at interagere med deres varebiler på en helt ny måde. Med FordPass Connect kan varebilsbrugere nu forvandle deres varebil til et mobilt WiFi-hotspot, der kan have op til 10 enheder online ad gangen. Med Live Traffic Updates (Live trafikopdateringer) i Fords SYNC 3-system kan varebilsbrugere nu også planlægge hurtigere og mindre stressende ruter.

Med FordPass Connect-app’en kan man også gøre dagligdagen meget lettere ved f.eks.:

  • Vehicle Health Alerts fortæller hvornår brugeren skal tage handling – ved eksempelvis lavt olieniveau, lygtepæreskift eller andre advarsler.
  • Vehicle Status oplyser om brændstofniveauet, alarmstatus, dæktryk med mere.
  • Door Lock and Unlock lader brugeren låse og oplåse bilen direkte fra mobilen.
  • Vehicle Locator hjælper dig med at finde tilbage til hvor du har parkeret din bil.

FordPass mobil-app’en er fleksibel så virksomheder med mere end en varebil let kan interagere med deres opkoblede varebiler med en enkelt FordPass-konto. 


Grøn transport i byen

På Fords stand under CV Showet i Birmingham fremhæves Fords innovative tilgang til at transporterer varer i storbyer. Med blandt andet nyskabende løsninger arbejder Ford for at gøre luftkvaliteten og trafikken bedre i storbyer. 

På standen har Ford en plug-in (PHEV) hybrid Transit Custom stående. Det er samme model, der i en 12-måneders periode er med i et forsøg på Londons gader og stræder, hvor man undersøger hvordan hybrid-varebiler kan bidrage til bedre luftkvalitet i byer og en øget produktivitet. I forsøget vil 20 Ford Transit Custom PHEV kører for forskellige virksomheder, der er placeret forskellige steder i London. Varebilerne har et geofencing-system, der automatisk kan tilpasse varebilens indstillinger ud fra dens geografiske placering – og optimere kørslen i bymidten. 

Fords PHEV Transit Custom har et avanceret hybridsystem, der over en rækkevidde på 50 kilometer skal være emissionsfri.
For at få længere rækkevidde understøttes hybridsystemet af Fords prisvindende 1.0 EcoBoost-motor. Varebilerne er udstyret med et avanceret telematik-system, der giver feedback på varebilen præstationer i realtid.

På standen er også et digitalt service-koncept, der er rette mod kommercielle flåder, der bringer varer ud i byer. Servicen benytter en multimodal transport, der forbinder varebiler med cykelbude og andre transportformer i byer for at øge effektiviteten og hastigheden på leverancens sidste del. Ford arbejder på at gøre servicen tilgængelig i London senere på året i samarbejde med forskellige partnere. 


Kompakt varebil – Ny Fiesta Van

I Europa præsenteres nu Fords kompakte og urbane varebil – den helt nye Ford Fiesta Van. 

Ford Fiesta Van kombinerer de klasseledende køreegenskaber fra den nye Fiesta med et praktisk og anvendeligt varerum, der er perfekt til virksomheder i alle størrelser. 

Bag døren i den kompakte 3-dørs minibil er et praktisk varerum, der har plads til 1 kubikmeter last med en længde på 1,3 meter og en nyttelast på 500 kg. Varerummet er lavet med hårdføre materialer som et tykt gummigulv. 

Den nye Ford Fiesta Van giver et smart og komfortabelt arbejdsmiljø – med både hårdføre og lækre materialer og nogle af Fords banebrydende teknologier, som blandt andet Ford SYNC 3 infotainmentsystemet. 

Også den nye Ford Fiesta Van giver mulighed for at interagerer med sin bil på en helt ny måde med FordPass Connect. 

Ford Fiesta Van kommer til Danmark i andet kvartal 2019.

Gennem de sidste tre år har Ford været det bedst sælgende varebils-mærke i Europa og allerede i 2018 har Ford grundfæstet sin førerposition med mere end 93.200 varebiler solgt år-til-dato.*


Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S