Covid-19 info GR Biler- Ford Skive

COVID-19 info: Vi holder igen åbent som normalt i alle vores afdelinger - både i salgsafdelingerne og værkstedet

Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at der dog kan forekomme nedsat bemanding. 

Det betyder, at du stadig kan se og prøvekøre vores biler samt booke tid til hjulskifte og øvrige services

Vi tager naturligvis vores kunders og medarbejders trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, og følger myndighedernes anbefalinger ligesom vi løbende tilpasser vores indsats.

Vi forsøger i videst muligt omfang at begrænse risikoen for smitte. Ligeledes opfordrer vi til, at du kontakter os via telefon og e-mail inden du besøger os i butikken.

For at du kan føle dig helt tryg - og for at mindske en eventuel smitterisiko i forhold til prøvekørsel af biler, gør vi hos Ford vores yderste for at passe på dig. Derfor har vi skærpet vores klargøring af testbilerne.


Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med os:

  • Du kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen og sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker og din bil afsprittes på alle berøringsflader inden overlevering.
  • Vi har skærpet vores klargøring i forhold til testkørsel, så du som kunde kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme samt andre knapper omkring førerpladsen, er omhyggeligt afsprittet.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit i alle afdelinger.
  • Vi giver ikke længere hånd men byder stadig velkommen med et smil.
  • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.
  • Her bruger vi mundbind. 


Hente / Bringe Service

Bor du i nærheden af vores værksted tilbyder vi, i denne tid hente/bringe service, hvor at vi afhenter og levere din bil på din hjemme adresse. Vi kan kontaktes på tlf. 97 51 40 00 eller [email protected]


Skadecenter

Vores skadecenter står stadig klar til, at hjælpe dig hvis uheldet er ude. Vi tilbyder gratis lånebil ved skadesreparationer, vi har samarbejde med alle forsikringsselskaber.

Kontakt osSe flere nyheder

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S


Anmeldelser