Opladning - Ford El og hybrid bil

Fords forpligtelse til at lade Europa op

Ford bestræber sig på at være førende inden for levering af elektrificerede køretøjer med let adgang til opladning i hele Europa.

Kontakt os


Opladning hjemme

Opladning hjemme

Med en hjemmeladeboks har du mulighed for at lade din bil om natten og dermed sikre fuld opladning hver morgen - ligesom med din smartphone.

Offentlig opladning

Offentlig opladning

Offentlige ladestationer er perfekte, når du er ude på farten. De kan tilbyde en hurtigere opladning, end når du er hjemme.

Vi tilbyder ladekabler til brug på offentlige ladestationer som enten standard- eller ekstraudstyr, alt afhængigt af modellen


  • Opladning i hjemmet med Ford Wallbox
  • Opladning i hjemmet med Ford Wallbox

    Med en Ford Connected Wallbox i hjemmet kan du oplade din bil natten over og dermed sikre fuld opladning hver morgen – ligesom med din smartphone.

    Ford Connected Wallbox er også designet til at fungere sammen med FordPass-appen, så du kan fjernstyre din bils tidsplan for opladning.

    Hvis du køber en Ford Connected Wallbox, får du derfor en smart og hurtig opladningsmulighed til dit hjem.

    Læs mere om Ford Wallbox.


  • Opladning med Clever
  • Opladning ude og hjemme med Clever

    Vågn op til et fuldt batteri og fuld frihed hver dag med Clever.

    Ford samarbejder med Clever om opladning til din nye el- eller plug-in hybridbil. Her får du nemlig adgang til Danmarks største ladenetværk, markedets bedste installation og en ladeløsning efter dit behov. Vælg mellem opladning på abonnement med eller uden ladeboks derhjemme, eller køb din egen ladeboks, og få månedlig afgiftsrefusion.

    Læs mere om opladning med Clever til din Ford


  • Opladning i udlandet IONITY
  • IONITY ladenetværk

    Hvis du fx skal på ferie, har du mulighed for at lade på IONITY-netværket med over 400 ladestationer langs større europæiske motorveje. IONITY ladepunkter er ideelle til korte stop på motorvejsrastepladser, hvor du hurtigt kan fylde din rækkevidde op, mens du får en kop kaffe eller bid mad. IONITY leverer den hurtigste opladningsmetode. Lynladere (150 kW) kan levere ca. 119 km på 10 minutter.

    Ford er en af grundlæggerne af IONITY, som er et af Europas hurtigst voksende ladenetværk. Du betaler pr. opladning på IONITY-ladestationer via FordPass-appen


  • Opladning FordPass
  • Let at oplade

    Med FordPass-appen på din telefon behøver du aldrig at bekymre dig om, hvorvidt din elektriske bil er opladet eller ej. Du skal blot åbne appen FordPass for at kontrollere tilstanden af dit elektriske batteri, og om det skal oplades før din næste tur.

    Vi samarbejder også med NewMotion, som opbygger Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig mulighed for via din smartphone at finde ud af, hvor de nærmeste offentlige opladningssteder er, hvordan du kommer dertil, og hvor meget det vil koste at oplade din elbil fuldt ud. Du kan også finde ud af, hvilke offentlige opladningspunkter der er på din planlagte rejse – hvilket betyder, at du kan oplade dit elektriske køretøj på farten uden at gå på kompromis med din nuværende rute.


Opladning af batteri

Du kan holde dit elektriske køretøj opladet på flere måder, fra at tilslutte el-nettet, til avanceret selvladningsteknologi. Se denne animation for at få et overblik over de mest almindelige måder, du kan sikre at din bil er opladet og klar til at køre, når du er.

  • Tips vedrørende lave temperaturer
  • Tips vedrørende lave temperaturer


    1. Indstil en forventet afgangstid og kabinetemperatur via FordPass – dette vil opvarme din bil med strøm direkte fra ladestanderen i stedet for med strøm fra batteriet.

    2. Brug sædevarmen og varmen i rattet (hvis tilgængeligt) og sænk klimaanlæggets temperaturniveau.

    3. Brug opvarmet for- og bagrude for at holde vinduerne fri for is og sne (dette bruger mindre energi end at holde vinduerne opvarmet ved hjælp af kabineopvarmningen).

    4. Brug recirkulation, hvis det er sikkert – på den måde opvarmer du den allerede opvarmede luft i kabinen i stedet for den kolde luft udefra.

    5. Tjek dæktryk og juster evt. for de kolde temperaturer.

    6. Brems roligt for at få mest mulig effekt af regenerativ bremsning (opladning af batteriet ved bremsning).

Kontakt osAktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S