Ny Ford Fiesta

NY FORD FIESTA

Nyd din dag med den nye Ford Fiesta.

Et helt nyt iøjnefaldende, udvendigt design giver den ikoniske lille bil en stilfuld tilstedeværelse i byen. Fremtidsorienterede teknologier, såsom en helt ny, interaktiv digitalt instrumentpanel, skaber en mere effektiv og sjov køreoplevelse.

Et udvalg af avancerede Fiesta EcoBoost Hybrid-muligheder giver mere lydhøre og sjovere køreegenskaber med imponerende brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Og med en række unikke serietilbud – fra den sportsinspirerede styling af Fiesta ST-Line til førsteklasses komfortniveauer af Fiesta Titanium – vil du se, at den nye Ford Fiesta passer perfekt til dig.


 • [Insert alt tag]
 • Digitalt instrumentpanel

  Fiesta nye 12,3" digitale instrumentpanel viser førerinformaion i høj opløsning ved hjælp af intuitive og letlæselige ikoner. Du kan også prioritere, hvilke oplysninger der vises, herunder navigationsadvarsler, og programmere de foretrukne indstillinger for individuelle førere på forhånd.


 • [Insert alt tag]
 • ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT

  EcoBoost Hybrid Powershift er et syv-trins automatgear med dobbeltkobling 2)som hjælper med at reducere CO2 udledningen og driftsomkostninge. Et større antal gearudvekslinger, et let design og avanceret dobbeltkoblingsdrift giver alt sammen glatte og problemfri gearskift. Det betyder at Fiesta EcoBoost Hybrid giver en mere effektiv og mindre krævende kørsel, især ved stop-start bytrafik.


 • [Insert alt tag]
 • ST-LINE VIGNALE INTERIØR

  Ford Fiesta ST-Line Vignale med unikt design på instrumentbrættet med røde kontrastsømme med 12,3" digitalt instrumentpanel. 1)


 • [Insert alt tag]
 • ACTIVE VIGNALE INTERIØR

  Ford Fiesta Active Vignale med unikt design på instrumentbrættet med ekspressiv blå kontrastsygning med 12,3 digitalt instrumentpanel. 1)

Kontakt os for at høre nærmereHold mig opdateretLæs mere om den nye Fiesta

De viste billeder på ford.dk, kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

[1)] Ikke tilgængelig i Danmark

[2)] EcoBoost Hybrid Powershift fås som ekstraudstyr på 1,0 liters Fiesta EcoBoost Hybrid (MHEV) modellerne.

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S


Anmeldelser