Ford Service Pro til Ford erhvervsbiler

FORD PRO™ SERVICE

VI HOLDER DIG KØRENDE

Når det kommer til service, vedligeholdelse og reparationer til dine Ford erhvervsbiler, skal du ikke lede længere.

Ford Service Pro er tilgængelig fra alle vores Ford Transit Erhvervscentre og er vores løfte om service, der er designet til at minimere værkstedstiden, besvær og omkostninger.

Et Ford Transit Erhvervscenter har alt det specialiserede udstyr, værktøjer og uddannelse til at håndtere alt service, vedligeholdelse og reparationsarbejde på Ford varebiler. De bruger det nyeste diagnoseudstyr, som kan finde ud af, hvor en evt. fejl på din varebil er.

Og med udvidet og fleksible åbningstider sørger vi for at få din bil tilbage på vejen i optimal stand så hurtigt som muligt.

 • Ford service pro - fordpass pro
 • FORDPASS PRO

  Det er altid godt at vide, hvis der er forhindringer forude. Både på vejen, men også med din varebil. Det kan app'en FordPass Pro hjælpe dig med

  Læs mere her


 • Ford service pro erstatningsbil
 • VI STÅR KLAR MED EN PASSENDE ERSTATNINGSBIL

  Hvis vi ikke kan få din varebil færdig samme dag, står vi klar med en passende erstatningsbil, så du kan holde din forretning kørende, mens vores Ford uddannede teknikere arbejder på din varebil.


VI TILPASSER OS DIT SKEMA


Fleksible åbningstider

FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER

Alle Ford Transit Erhvervscentre har fleksible og udvidet åbningstider. Det er sådan vi sørger for at arbejde efter dit skema og ikke vores. Vores diagnose udstyr er specialdesignet til at finde næsten enhver fejl på din varebil, og stille den skarpeste diagnose.

Find åbningstider

Ekspres service

EKSPRES SERVICE

Drag fordel af vores hidtil hurtigste service – du får det hele på den halve tid. Vi sætter flere teknikere på din varebil, så du hurtigere kan komme ud at køre igen. Dit Ford Transit Erhvervscenter har mulighed for at arrangere forskellige serviceydelser, for at gøre dit værkstedsbesøg så nemt og bekvemt som muligt. De kan enten hente din bil inden et service eller en reparation og aflevere bilen hos dig igen. De kan også sørge for, at du bliver bragt hen til din ønskede destination, mens serviceeftersynet står på. På den måde kan du holde din forretningen kørende, mens din Ford varebil holder stille.

Læs mere her


 • Det nyeste diagnoseudstyr

  Vores Ford-uddannede teknikere bruger avanceret udstyr, som er designet til at sikre hurtig og præcis fejldiagnose af din varebil. Teknikeren vil identificere og udbedre eventuelle udestående servicekampagner, der er nødvendige for at forbedre din varebils ydeevne. Og de bruger naturligvis udelukkende originale Ford reservedele.
  News name
 • Ford Video Check

  Ford Video Check er en gratis service, som dokumenterer og forklarer, hvilket arbejde der skal udføres på bilen. Du kan være sikker på, at du kun betaler for det nødvendige ydelser og reservedele, eftersom der ikke vil blive udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver tilladelse hertil.
  News name
 • Ford assistance

  Nu er der endnu en god grund til at din varebil regelmæssigt serviceres hos Ford. Uanset om du før har benyttet Ford service og uanset din bils alder, får du helt automatisk op til 24 måneders gratis europæisk vejhjælp til din Ford varebil (varigheden afhænger af din bils serviceinterval) hver gang du får serviceret din varebil på et autoriseret Ford værksted.
  News name
 • Dækinformation

  Det bedste sted at få nye dæk til din varebil er hos din lokale Ford-forhandler. Vores specialister giver dig de bedste råd og guider dig i valg af de rigtige dæk. Vi tilbyder mærker til attraktive priser og kontrollerer alle komponenter i forbindelse med et hjulskifte.
  News nameAktuelle kampagner

Se tilbud fra GR Biler Skive A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra GR Biler Skive A/S